Aanmelden Lumiar Petites

Geloof je ook in veel buitenspelen en ruimte en tijd voor de kinderen op zich op eigen wijze te ontwikkelen? En wil je je kind(eren) graag aanmelden? Omdat we het belangrijk vinden dat je kind(eren) bij Lumiar Petites goed tot hun recht komen hanteren we een aantal stappen.

Kijken
Allereerst mag je natuurlijk komen kijken, eventueel samen met je kind(eren). Dit heeft als doel om kennis te maken met elkaar, onze verhaal toe te lichten, vragen aan ons te stellen enzovoorts. Als je je kind bij je hebt kan hij/zij op een ontspannen manier kennis kan maken met de leidster(s), de andere kinderen, het gebouw en vooral de natuurlijke manier hoe kinderen spelen en leren. Tijdens het ‘kijken’ doet het kind vaak al snel mee met de rest, en geniet je als ouder(s) van een lekkere kop koffie of thee, terwijl je met eigen ogen kunt zien hoe je kind het ervaart.

Wennen
Als jij (en je kind(eren)) enthousiast zijn na het kijken, bieden we je een plekje aan als daar ruimte voor is. Als je deze aanneemt, begint je kind altijd eerst met een paar wenuurtjes. Wij vinden het belangrijk dat nieuwe kinderen op een natuurlijke manier worden opgenomen in de groep. Ieder kind went op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. De wenperiode wordt daarom altijd in overleg ingevuld.

Starten!
Is het een match, dan kan je kind bij ons starten!

Wil je je kind inschrijven, dan kan dat hieronder.